Nu är den här! Nya Rum

webb3

Idag landar vår nya tidning Nya Rum i butikerna runt om i landet. Vi är förstås vansinnigt stolta och glada. Nya Rum är ett magasin om arkitektur riktat mot konsumentmarknaden. Vår förhoppning är att bli en länk mellan arkitekterna och våra läsare. Fokus ligger på privata, arkitektritade hem – både hus och lägenheter och både svenska och utländska hem. Vi blandar upp det med de senaste nyheterna från design- och arkitekturvärlden och längre reportage om allt från varför svenskarna drar sig för att anlita arkitekter och föredrar kataloghus till Lilla Arkitekturskolan, som i första numret handlar om den inflytelserika Bauhaus-skolan.

Nya Rum är 148 sidor tjock och kommer att komma ut sex gånger per år. Priset i butik ligger på 79 kronor.

Bild 6

Bild 2

Bild 4

Bild 1

webb3

Bookmark and Share

Postat i Redaktionsbloggen | 1 kommentar »

En kommentar till “Nu är den här! Nya Rum”

  1. Vad spännande! Jag ska halka ner till tidningsbutiken imorgon och håller tummarna att den finns där och väntar på mig.