« tillbaka

Fokusasiatisk design

Text: Mats Almegård

Franskt mässkoncept för tredje gången i Singapore.

Etablerade Maison & Objet arrangerar i mars 2016 för tredje gången en mässa i Singapore. Särskild uppmärksamhet ägnas givetvis asiatisk inredningsdesign och arkitektur, med starka bidrag från bland annat Japan, Thailand och en rad andra länder.
Som en del av Singapore Design Week har nu det ursprungligen franska mässkonceptet etablerat sig rejält i Singapore – och förväntningarna är stora för den tredje upplagan som äger rum 10–13 mars i år. För den som är intresserad av att lära sig mer om ny asiatisk inredningsdesign är detta ett gyllene tillfälle menar arrangörerna.

– Mässan är en bro mellan både marknader på olika kontinenter (Asien och Väst) och platsen där man upplever ny asiatisk design, säger Philippe Brocart, vd för Maison & Objet i ett press­meddelande.
Det senaste och hetaste märks givetvis på mässan. Men här finns också etablerade och rutinerade formgivare och företag. Blandningen är viktig och ambitionen är hög: det bästa inom asiatisk inredningsdesign ska finnas på plats under några dagar i den centralt belägna konferensmiljön på Marina Bay Sands Convention Center i Singapore.

Vad : Designmässa Var: Singapore Vem: Maison & Objet
Annonser:
Annonser